Reese Witherspoon csodás anyák napi fotót osztott meg

Reese Witherspoon, Met gála 2017
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a múlt vasárnap ünnepelték az anyák napját, mely alkalomból a színésznő kirakott egy három gyönyörű gyermekével közös fotót az Instagram-oldalára, és elmerengett egy kicsit arról is, mit jelent számára az anyaság.
Vágólapra másolva!

Annyi mindent tanulok a három gyerekemtől: türelmet, kedvességet, alázatot, kreativitást és természetesen azt, hogyan kell elmondani egy remek faviccet!

Csodálatos gyermekeimnek azt üzenem, hogy jobban szeretlek titeket, mint amennyire azt el tudnátok képzelni (hogy mennyire, arra majd csak akkor fogtok rájönni, ha nektek is lesznek gyerekeitek). Mindig emlékezettek rá, milyen

– írta a sztár a kép mellé, amelyen a 17 éves Avával, a 13 éves Deaconnel és a 4 éves kis Tennessee-vel együtt látható.

Reese Witherspoonnak egyébként mindene a családja: mint arról nemrégiben szintén írtunk, még nemrég zárult sorozata, a Hatalmas kis hazugságok fáradalmait is gyermekei körében pihente ki az óceánparton.

A két nagyobbik gyerek édesapja a szintén színész Ryan Phillippe, akivel a színésznő 1999 és 2008 között élt házasságban, Tennessee apukája pedig Jim Toth tehetségkutató ügynök, akihez Witherspoon 2011-ben ment hozzá.