Abortuszáról is vallott Luxus Vivien

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vágólapra másolva!
A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége, őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is.
Vágólapra másolva!

A gyermekvállalást illetően továbbra sincs egyetértés a Feleségek luxuskivitelben szereplői között.

Amíg Vivi terhességének 17. hetében jár, Dalma 3 hónapos terhes, Babett pedig azon gondolkodik, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben még egy gyereket vállal, addig Bogi továbbra is kitart véleménye mellett, miszerint a gyermekvállalás nagy áldozat a nőktől.

Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória

"Ez egy nagyon nagy öröm az anyáknak, de ott van mellette az áldozat is, erről beszélni kell. Én elfogadom, hogy amikor eldöntöm, hogy szülni fogok és anya leszek, az nagyon sok változással fog járni" - jelentette ki Bogi.

Mindannyian egyetértenek abban, hogy sok nő azért nem vállal gyereket, mert nem találta meg azt a férfit, akitől érzelmi, lelki biztonságot kap. A feleségek azt is elárulták, már mindannyian érezték, hogy voltak olyan kapcsolatban, ahol ez a biztonság nem adatott meg.

„Nekem ráadásul volt 18 évesen egy abortuszom, és az pont egy ilyen kapcsolatban volt. Tudtam, hogy mi nem is leszünk együtt pár év múlva. Az ilyen embernek nyilván ne szüljön az ember, hogyha ezt már magában is érzi" - mesélte Vivi.

Szexuális ajánlatokat kapnak

A műsorból az is kiderül, a feleségek több ajánlatot is kaptak már, melyek zöme szexuális jellegű. Babettnek nemrégiben 4,5 millió forintot ajánlottak egy éjszakáért cserébe, de a többieket is mind megrohamozták már. Ami azonban mindnyájukat megdöbbenti, az a fiatal lányok közeledése.

"Ez számomra nagyon megdöbbentő. Paliktól, lányoktól is napi rendszerességgel kapunk ilyet" - jegyezte meg Babett. A szexuális ajánlatok mellett megkeresték már őket anyagi jellegű kérésekkel is, sőt Bogi elárulta, hozzá inkább ilyen típusú ajánlatok érkeznek. Már arra is megérték, hogy hiteleket rendezzen.

A jövővel kapcsolatban elárulták, nagyon örülnének a műsor folytatásának, szívesen részt vennének benne ismét. Bogi az elkövetkezendő hónapokban több török filmben vállal szerepet, Babett továbbra is a kamerák előtt forgat, Dalma a saját vállalkozására koncentrál, Vivi pedig esküvőt és Las Vegas-i lánybúcsút szervez, ahová a lányokat, édesanyját és gyerekét is magával vinné.