Újabb ártatlan emberek mennek börtönbe egy tévéműsorban

A 60 Days In egyik szereplője, börtön
Vágólapra másolva!
Két újabb évad készül a 60 Days In című realityből, amelyben ártatlan embereknek kell 60 napot kibírniuk egy igazi börtönben.
Vágólapra másolva!

Az A&E csatornának komoly nézettségi sikert hozott a korábban az Origón is beharangozott 60 Days In, így két szezon még biztosan jön a valóságshow-ból.

A merész műsorban pár ártatlan önként börtönbe vonult, hogy megmutassa a nézőknek, mi folyik valójában egy fegyintézet falai között – természetesen mindannyiuknak volt hihető fedősztorija, hogy miért került be, 60 napig bent maradni azonban így sem volt veszélytelen. Mutatunk egy kis ízelítőt:

A két új évadra új forgatási helyszínt választottak a készítők, az indianai Clark megye börtöne helyett Atlantába, az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb fegyintézetének tartott Fulton County Jailbe küldik a játékosokat.

További újdonság, hogy a nők és a férfiak most eltérő körülmények között lesznek elhelyezve, a férfi résztvevőknek csak egy cellatársa lesz, a nőknek viszont hét másik elítélttel kell osztozniuk a zárkán.

A 60 Days In egyik korábbi szereplője Forrás: A&E

Az új szereplők között van tengerészgyalogos és egykori börtönőr is, utóbbi egyszerűen kíváncsi rá, hogy milyen az élet a rácsok másik oldalán. Van, aki a feketékkel szembeni bánásmódról akar közelebbi képet kapni, egy nő pedig azért vállalta a játékot, mert a párjával akkor ismerkedett össze, amikor a férfi börtönben volt.