Jó pár nő esélyes egy férfiszerepre

Premiere Of Disney And Marvel Studios' "Doctor Strange" - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 20: Actress Tilda Swinton attends the premiere of Disney And Marvel Studios' 'Doctor Strange' on October 20, 2016 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A brit fogadóirodák szerint jelenleg Tilda Swinton a legesélyesebb arra, hogy megkapja a Doctor Who címszerepét.
Vágólapra másolva!

Mióta Peter Capaldi bejelentette, hogy kiszáll a Doctor Who-ból, azóta folynak a találgatások is, hogy ki lehet a következő doktor.

Úgy tűnik, a közönség azt várja, hogy a sorozat történetében először nő játssza el a címszerepet, legalábbis a Ladbrokes fogadóiroda szerint Tilda Swinton a legesélyesebb a szerepre – és rajta kívül is még három nő van az első tízben. Lássuk az oddsokat, a teljes névsort itt tudja átböngészni.

Forrás: Ladbrokes

A Doctor Who (Ki vagy, doki?) 1963 óta megy, és jellegzetessége, hogy a főszereplőt folyamatosan – általában pár évente – lecserélik. Capaldi 2013 óta játszotta a Doktort, ő már a tizenkettedik volt a sorban.

A színész 2017 végéig marad még a szériában, az új showrunnernek, Chris Chibnallnak van tehát még ideje eldönteni, hogy kivel folytassa a sorozatot – mint mondta, először a forgatókönyvnek kell meglennie.