Gombos Edina: A veszedelmes, félelmetes tornádókkal volt bajunk

Gombos Edina kislányával
Vágólapra másolva!
Kidőlt fák, letört ágak maradtak Floridának azon a részén, ahol a rádiós-tévés műsorvezető lakik a családjával. Nekik inkább tornádók jutottak a hurrikán helyett.
Vágólapra másolva!

„A hurrikán, amely mostanra trópusi viharrá szelídült, nagyjából 24 órán át tombolt Florida azon részén, ahol élünk (keleti oldal, Miamitól egy órányi autóútra északra). Ahogy várható volt, extrém erős széllel és

Szerencsére nem annyi csapadékkal, ami áradást okozott volna. Nálunk így csak kidőlt fák, letört ágak maradtak utána, és mivel 4-5 tornádó is volt, áram nélkül vagyunk lassan 2 napja” – írta oldalára a műsorvezető.

Gombos Edina kislányával Forrás: Facebook / Gombos Edina

„Azt biztos láttátok, mekkora a pusztítás Florida többi részén, főleg délen, ahol szinte minden víz alá került, és persze még lentebb, a Karib-térségben. Ehhez képest mi tényleg szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a kidőlt fák pótolhatóak, más kárunk nem is lett. Jól vagyunk, és örülünk, hogy megúsztuk a vad tombolást” – tette hozzá.

„Ugyanakkor mélyen együttérzünk azokkal, akikkel nem volt ilyen kíméletes Irma. Nálunk egyébként nem is a hurrikánnal volt gond, hanem a sok tornádóval. Ezek sokkal veszedelmesebbek, félelmetesebbek, erőteljesebbek voltak! Ma már arra ébredtünk, hogy süt a nap, az emberek kibújtak a fémredőnyökkel lezárt házaikból” – nyugtatta meg olvasóit Gombos Edina.