Bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Győző lányát

Gáspár Család, Gáspár Evelin, Gáspár Bea asszony, Gáspár Győző, Győzike, Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
Közokirat-hamisítás, valamint egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint.
Vágólapra másolva!

Hétfőn tárgyalta a Balassagyarmati Törvényszék Gáspár Győző lányának, Evelinnek az ügyét. Az ügyészség azzal vádolta meg a showman nagyobbik gyermekét, hogy a fehér BMW-jén található rendszámhoz, valamint az autóhoz tartozó iratokhoz a hatóság megkerülésével jutott hozzá. Evelint három éve egy közúti ellenőrzésen állították meg, ekkor derült ki, hogy a rendszám, a forgalmi engedély, valamint a biztosítás egy Audi A6-oshoz tartozik - írta a Blikk.

A Gáspár család Forrás: Instagram/gasparbea

Az ítélet szerint, ha az elsőrendű vádlott tudta, hogy a rendszám hamis, akkor azzal is tisztában kellett lennie, hogy a papírok nem az ő autójához tartoznak. Gáspár Evelint bűnösnek mondták ki egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt, továbbá egyrendbeli közokirat-hamisítás bűntettében, és egyrendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétségében. A lap szerint két év próbaidőre bocsátotta a bíróság, ám a döntés nem jogerős.

Az ügyész fellebbezett, s továbbra is súlyosabb büntetést, pénzbírság kiszabását kéri Gáspár Evelinre.