Őt kell szidni, ha rossz lesz az új Magnum

2018 Sundance Film Festival - Power Of Story Panel - Indies Go Hollywood GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
PARK CITY, UT - JANUARY 26: Justin Lin attends the 2018 Sundance Film Festival Power of Story Panel Indies Go Hollywood at Egyptian Theatre on January 26, 2018 in Park City, Utah. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megvan a Magnum új változatának rendezője, Justin Linre bízták a feladatot.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a CBS megrendelte a pilotot a Magnum új verziójából, egy epizód erejéig már biztosan feltámad a nyolcvanas évekbeli kultsorozat.

Mostanra meglett a projekt felelőse is, a rendezést Justin Linre bízták, aki a Halálos iramban-filmekkel vált ismertté, az ő nevéhez fűződik a Star Trek: Mindenen túl is. Sorozatok közül a True Detective-be és a Balfékek-be segített be, illetve ő jegyezte a Scorpion és a S.W.A.T. pilotját.

Justin Lin Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Az új történet szerint Thomas Magnum nem vietnami, hanem afganisztáni szolgálata után áll magánnyomozónak, Higginsből pedig itt valószínűleg nő lesz, legalábbis Julietnek hívják.

Egy hasonló kedvenc feltámasztása – főleg ilyesmi, egyedinek szánt változtatásokkal – mindig rizikós, korábban arról elmélkedtünk, hogy a Charlie angyalai-t vagy a Knight Rider-t érdemes volt-e visszahozni.