Will Smith a Föld legkülönlegesebb pontjaira viszi a nézőket

AFI FEST 2015 Presented By Audi Centerpiece Gala Premiere Of Columbia Pictures' "Concussion" - Arrivals Celebrities Will Smith will host the 10-episode global event series “One Strange Rock”.  The show is slated to premiere on National Geographic globally
Will Smith will host the 10-episode global event series “One Strange Rock”. The show is slated to premiere on National Geographic globally in March 2018. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Március 25-én indul a National Geographicon a Volt egyszer egy bolygó című sorozat, amelyben Will Smith mutatja be a Földet, annak történetét.
Vágólapra másolva!

A National Geographic magyar adásán március 25-től vasárnaponként lesz látható a Volt egyszer egy bolygó, amelyet két éven keresztül, közel kétszáz helyszínen forgattak, hogy bemutassák a Föld történetét.

Will Smith lesz a házigazda Forrás: National Geographic

A forgatás során jártak több száz méterrel a felszín alatt, de készültek felvételek több száz kilométeres magasságból is, valamint forgattak a világ legforróbb és leghidegebb helyein. Íme, egy kis ízelítő:

A műsor házigazdája Will Smith, az alkotója pedig az Oscar-jelölt Darren Aronofsky, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Rekviem egy álomért, a Fekete hattyú, az Anyám! vagy a Noé.