Úgy tűnik, Justin Timberlake lefeküdt a Spice Girls egy tagjával

The BRIT Awards 2018 Justin Timberlake
Vágólapra másolva!
Justin Timberlake egykori fiúbandája, az 'N Sync tagjaival egy tévéshow-ban válaszolgatott jórészt szexuális tartalmú kérdésekre, aztán eléggé zavarba jött, amikor arról kérdezték, hogy megvolt-e neki a Spice Girls valamelyik tagja.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Walk of Fame-en a napokban csillagot kapott 'N Sync a The Ellen DeGeneres Show-ban vendégeskedett, az "én soha" nevű játékot játszották, amelynek lényege, hogy mindenről őszintén megmondják, csinálták-e már vagy sem.

Az 'N Sync tagjai a csillagjukkal Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Természetesen akkor érdekes a játék, ha tele van sikamlós kérdésekkel, így DeGeneres is olyasmikkel bombázta a srácokat, mint hogy volt-e már náluk kétszer idősebb partnerük, vagy hogy szexeltek-e a turnébuszban – előbbit ketten mondhatták el magukról, utóbbit mindenki csinálta a bandából.

Amikor arra a kérdésre került a sor, hogy megvolt-e nekik valaki a Spice Girlsből, Justin Timberlake láthatóan zavarba jött, felváltva tartotta fel a választ jelző táblácskája két oldalát, vagyis az igent és a nemet. Nézze meg videón is, nagyjából az 50. másodpercnél kezdődik ez a szegmens: