Mit nézzünk karácsonykor a tévében?

Shrek
Vágólapra másolva!
Különleges és változatos műsorokkal várják a nézőket a TV2 Csoport csatornái az ünnepek alatt is. 
Vágólapra másolva!

A TV2-n már december 23-án elkezdődik a karácsonyra hangolódás az Igazából szerelemmel, de az ünnepi filmek közül természetesen nem maradhat ki a Reszkessetek betörők sem, Kevin újra beköltözik a nappalikba, és hétfőtől szerdáig ott is marad.

A Shrek és a Jégkorszak sorozat filmjei is tarkítják majd a kínálatot, közülük utóbbi országos TV premierrel várja a nézőket, A nagy bumm címmel december 24-én este.

Forrás: UIP-Duna Film

Az animációs mozi kedvelőinek egy másik premier is érkezik december 25-én, A kis kedvencek titkos élete címmel.

Az elmaradhatatlan romantikus történetek, így Bridget Jones kalamajkái nélkül sem múlhat el az ünnep, a nagysikerű széria: Bridget Jones babát vár című részét szintén a TV2-n láthatják elsőként a hazai rajongók karácsony másnapján.

Forrás: Universal Pictures

A vidám percek az év utolsó napján is garantáltak, a Tények után érkezik a vicces jelenetekben bővelkedő Humorkoktél szilveszteri különkiadása, majd utána újra megnézhetjük a Sztárban Sztár legjobb átalakulásait, ezt követően 23:00-tól pedig a Zenebutik sztárjaival mulathatnak a nézők.

Forrás: Sztárban sztár / TV2 / Völgyesi Gabi

Super TV2

Decemberben a főcsatorna mellett, a cégcsoport kábeltévéi is ünnepi műsorkínálattal jelentkeznek. A SuperTV2-n a filmeké lesz a főszerep - Bridget Jones itt is hódít, a Bridget Jones naplója és a Mindjárt megőrülök! című részeket láthatják a szeleburdi szingli kalandjainak kedvelői.

A romantikus vígjátékok sorát erősítik a 27 idegen igen és a Mi kell a nőnek? című filmek is, amelyek mellett olyan zenés mozik színesítik a kínálatot, mint a Grease vagy a Pappa Pia.

Forrás: InterCom

MOZI+

A MOZI+ csatornán a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket várja a képernyők elé a Gru 1-2 és az izgága, mókás Minyonok.

Forrás: UIP-Duna Film

A kalandfilmek kedvelői, Steven Spielberg produceri munkáját dicsérő, Jurassic World sorozat első részét követhetik végig. Aki pedig karácsonykor is egy kis akcióra vágyna, semmiképp se hagyja ki A függetlenség napja: Feltámadás és a Jack Reacher: Nincs visszaút című sikerfilmeket - közölte a TV2 Csoport.