Rubint Réka elájult, Németh Kristóf másfél órát sírt a mentőben

2018.10.09. 14:29

Elég keménynek ígérkezik ma este 19 órakor A legbátrabb páros a TV2-n, amelyet Máltán forgattak heteken át Majkával, Tillával és hazai celebekkel.

„Nem hagynám ki, de életem legborzalmasabb élménye volt. Soha nem hittem volna, hogy tíz napig életveszélyben leszünk. Más csatornánkon az ilyen túlélőműsorok nyugdíjas teadélutánok... Itt meggyújtanak, vízbe fojtanak, voltak nagyon komoly pszichodrámák. De ha már benne vagy, nem akarod feladni" – magyarázta Schobert Norbi a Mokkában.

Forrás: Rubint Réka / Instagram

A legbátrabb páros ma este hétkor indul a TV2-n, benne ismert emberek élnek át különféle veszélyes kalandokat. Németh Kristóf másfél órát sírt a mentőben. Nem a feladattól, hanem attól, amit kiváltott benne. Réka pedig hat órán keresztül beinjekciózva, ordítva sírt – újságolta Schobert Norbi.

Önkívületben volt

Rubint Réka azt hitte, túllépett már pár dolgon, de úgy tűnik, mégsem. „Elsötétült előttem minden, szó szerint elájultam, majd elkezdődött nálam egy vacogó, önkívületi állapot. Olyan emlékeket hozott fel bennem egy feladat... amikor Norbinak a szívműtétje volt" – tette hozzá a fitnesztréner.

Mint kiderült, a sztárok, celebek otthoni ruháját, a mobilokat elvette a stáb, egymással voltak napokon át. Futni sem engedték el Rékát a szigeten, egész nap a feladatra összpontosítottak.

Friss cikkeink