Pintér Tibor és új barátnője először meséltek kapcsolatukról

Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Tibor és új párja, Ilyés Jenifer, a Mokkában meséltek párkapcsolatukról, valamint arról, hogyan lehetséges az, hogy bár kilenc éve ismerik egymást, mégis csak most kerültek közelebb egymáshoz.
Vágólapra másolva!

A színésznő kilenc éve dolgozik Pintér Tiborral, többször álltak már együtt színpadon, de nemrég, egy színpadi ölelés közben érezték azt, hogy több is lehet köztük munkakapcsolatnál, barátságnál. Úgy érzik, révbe értek, és könnyű dolguk van amiatt, hogy régóta jól ismerik egymást

"Sok mindent tudtam róla, végigkísértem kilenc év alatt a párkapcsolatait, és teljesen úgy érzem, hogy tök jól megértjük egymást. Volt, hogy ő panaszkodott nekem, volt, hogy én neki. Szerettük egymás, mint embert, edidg is, de mindig volt más párkapcsolatunk" - mesélte a színésznő.

Mint mondják, korábban sosem gondoltak arra, hogy egy pár lehetnének, de sok olyan dolog történt velük az évek alatt, ami közelebb vitte őket egymáshoz. "Sok idő kellett ahhoz, hogy ez átforduljon bennem, és ne az igazgatót és a barátomat lássam benne, vívódtam nagyon sokat" - tette hozzá Ilyés Jenifer.

Nem tartanak attól, hogy mit szól a környezetük, a társulat és a barátok tudnak róla, hogy együtt vannak, sőt, egy közös daluk is készült már.