Meglepetéssel jön Freddie és Dallos Bogi A Dal döntőjében

A Dal 2019
Vágólapra másolva!
Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, hogy melyik mű lesz Magyarország legjobb dala. Természetesen a finálé sem múlhat el vendégfellépők nélkül: a Duna Televízió dalválasztó show-jában az AWS a tavalyi, győztes dalukat adja elő új formában.
Vágólapra másolva!

"Nagyon érdekes ide visszatérni, beindult bennünk a versenyszellem, reflexből írtam anyukámnak, hogy szavazzon, visszajöttek a régi emlékek. Nagyon szeretjük a Viszlát nyár áthangszerelt verzióját, ami egyébként hasonló A Dal akusztikus versenyében is elhangzott változathoz" - mondta Siklósi Örs, az AWS énekese.

Február 23-án este A Dal 2019 műsorvezetői, Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie is énekelnek majd. "Túl vagyunk a próbákon, és nagyon furcsa érzés, hogy ezúttal éneklünk is azon a színpadon, ahol idén műsorvezetőként álltunk.

főleg egy korábbi győztes oldalán" - árulta el Dallos Bogi, aki korábban készített már Freddie-vel közös dalt, azonban a szombati döntőben igazán rendhagyó duettet adnak elő.

Forrás: A Dal 2019

"Számomra ajándék ez a szereplés. A modern nyugati televíziózásban bevett szokás, hogy a műsorvezetők kitekintenek a megszokott szerepből, és mutatnak valami mást, örülök, hogy ezt mi is megtesszük A Dalban. Szerintem sikerült egy ötletes, minőségi mini-produkciót összeraknunk, nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetek benne" - tette hozzá Freddie.