Nehéz időszakot él Istenes Bence és Csobot Adél

Csobot Adél, Istenes Bence
Vágólapra másolva!
Istenes Bence és Csobot Adél nagyon boldogok két gyermekükkel, de nem titkolják, hogy vannak nehéz időszakaik.
Vágólapra másolva!

"Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen" - írta a csalad.hu oldalon vezetett blogjában az énekesnő, aki azt is bevallotta, hogy nincs mindig türelmük egymáshoz.

"Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni. (...) Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra,

Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon... Együtt, közös erővel" - írta.

Forrás: Instagram - Csobot Adél

Istenes Bence a Blikknek mesélte el, hogy számára mi hiányzik leginkább. "Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez.

Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk. Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és

csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb."