Szüzességük elvesztéséről meséltek a magyar sztárok

Szüzességük elvesztéséről meséltek a magyar sztárok, pápai joci, curtis, cicciolina, szűcs judith
Vágólapra másolva!
A szüzesség elvesztése mindenki számára emlékezetes, a magyar sztárvilágban pedig akadnak néhányan, akik nem tartották magukban a történetet: többen elmesélték, mikor és milyen volt első szexuális élményük. Pápai Joci csak 12 éves volt, mikor lefeküdt egy lánnyal, Curtist a 13. születésnapján lepték meg két nővel, de kiderül, hogy vesztette el szüzességét többek közt Szűcs Judith, Cicciolina és Joshi Bharat.
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith

A magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. "13 évesen kezdtem komolyan járni egy fiúval. Óriási szerelem volt a miénk! Két és fél évvel később nekiadtam a szüzességem, mégis megcsalt" - vallotta be az énekesnő, aki sokáig nem tudta feldolgozni ezt a sérülést, de végül édesanyja segítségével túllépett az eseményeken.

Fotó: Szűcs Judith

Cicciolina

Cicciolina a dzsungelben mesélte el Köllő Babettnek és Tóth Andinak, hogyan és mikor veszítette el a szüzességét. Mint kiderült, csak 13 éves volt, mikor lefeküdt egy egyetemista fiúval.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nekem egy néger fiú vette el. Budapesten voltam, az egyetemre jártunk le táncolni, mikor a barátnőm barátja bemutatott egy orvostanhallgatónak. Nagyon szép volt, nagyon vidám, és az tetszett benne, hogy hülyéskedett mindig. Aztán felvitt a szobájába" - mondta.

Curtis

Nem mindennapi ajándékot kapott születésnapjára Curtis, a bátyja ugyanis két prostituálttal lepte meg.

Forrás: Facebook / Curtis

"Eljött a tizenharmadik születésnapom, és Tibi bátyám közölte: most már férfi vagy, nagyfiú, úgyhogy elviszlek valahová. Nekem ekkor még fogalmam sem volt, hogy b...ni megyünk. Azt hittem, kitalál valami klassz programot, de arra nem számítottam, hogy a szüzességemet veteti el egy kuplerájban. Aztán amikor egy Pest környéki helyen beléptünk a bárba, ahol lenge ruhás lányok hemzsegtek, akkor már felcsillant a szemem" - írja a könyvben.

Nézze meg a többieket is, lapozzon tovább!