Magyar sztárok, akiket igencsak megviselt a válás

Hódi Pamela, Ábel Anita, Dancs Annamari, A sztárokat is durván összetöri a válás
Vágólapra másolva!
Nem minden válás, szakítás végződik közös megegyezéssel, sokszor a sztárpárok a nyilvánosság előtt próbálják lezárni kapcsolatukat, vagy újságcikkekben, posztokban üzengetnek egymásnak. Olyanok is akadnak, akik őszintén vallanak a nehéz időszakról, azt is elárulják a rajongóknak, hogy élik meg házasságuk, kapcsolatuk felbomlását. Ábel Anitától 16 év után költözött el a férje, és bár teljesen összeomlott, másnap már forgatnia kellett, Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamária egy év után, botrányosan mentek szét, de sokáig tartott, míg Berki Krisztián és Hódi Pamela a szakításuk után megbékéltek egymással. 
Vágólapra másolva!

Dancs Annamária

Nem tartott sokáig Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté házassága: mindössze egy évvel az esküvő után a színész úgy döntött, hogy kilép a kapcsolatukból. A közös gyermekük akkor mindössze négy hónapos volt, és mint kiderült, egy új szerelem állt a válás hátterében. A válás sokáig tartott, a művésznő gyakran mesélt a sajtóban arról, mennyire összetörte a szakítás, és milyen nehéz volt egy kisbabával egyedül maradnia - bár szülei támogatták, sokat segítettek neki.

Forrás: tv2

"Túl vagyok egy nehéz időszakon, és új életet kezdtem. Hozzá kellett szoknom az új helyzethez, az egyedülálló anyasághoz. Hazudnék, ha ez nem járna hatalmas küzdelemmel, de amikor ránézek a kisfiamra, Ádámra, akkor rájövök: minden percét nagyon élvezem" - mondta egy évvel a szakítás után.

Ábel Anita

A színésznő a napokban mesélt először arról, hogy érzi magát a válása óta. Náluk nem volt nyilvános vita, üzengetés, csendesen, békésen mentek szét, de a szakítás így is megviselte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Azon a napon, amikor én a NőComment első adását forgattam a Spektrum Home csatornán, a kislányom édesapja elköltözött a közös otthonunkból. (...) Emlékszem, egy zöld ruhában, tökéletes sminkben léptem a stúdióba, és most már tudom, hogy akkor senki sem vette észre rajtam, hogy mennyire össze vagyok törve legbelül. Visszagondolva, azt hiszem, hogy ez így volt jó. Arra születtem, hogy másokat szórakoztassak, a szomorú pillanataimat pedig megtartom magamnak és persze a barátaimnak" - mondta.

Nacsa Olivér

Zsuzsa felesége hirtelen és különös módon tűnt el Nacsa életéből 2012-ben. A 2006-os megismerkedésük után és az eljegyzést követően azonban rendre elhalasztották a menyegzőt. Zsuzsi Olaszországba költözött egy munka miatt, majd 2011-ben mégis egybekeltek.

Fotó: Koncz Márton

Már a babát tervezték, amikor Zsuzsa egy német munkalehetőségre is igent mondott, onnan pedig már esze ágában sem volt hazajönni. Olivér alaposan belefogyott abba a szakításba - állította a Bors.

Ganxsta Zolee

A kemény rapper imázshoz nem passzol a szomorkás, szerelmetes állapot, sem a hüppögés, sem a szeretett nő utáni sóhajtozós sóvárgás, de ahogy sejthette mindenki, Zolee-nak is vannak valódi érzései. "Vissza a laborba. Ez már majdnem jó volt. De még felrobbant ez is. Semmi gond. Újra és újra. Újra és újra" – írta ki oldalára kissé keserűen.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Ahogy haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad. Egyszerűen csak legyél szerelmes" - írta később a kiábrándult zenész, majd a bulvárlapok tele voltak azzal, hogy mennyire megtörte őt a szakítás 2019 márciusa körül.

„Bevallom, aggódom kicsit a Zoliért, hiszen most kijut neki a rosszból... Két-három hete a barátnője szakított vele, akivel már egy éve együtt volt, ezért pedig saját magát hibáztatja, teljesen kikészült" – mondta a Blikknek akkor egy bennfentes.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!