Megkapta a folytatást a fiatalok egyik kedvenc sorozata

Euphoria
Vágólapra másolva!
Az Euphoria stábja készítheti a 2. évadot.
Vágólapra másolva!

Megkapta a folytatást a fiatalok egyik kedvenc sorozata – derült ki egy HBO-s közleményből, ahol igencsak dicsérték az Euphoria kreátorát, Sam Levinsont, illetve a teljes stábot, Zendayával az élen.

Forrás: HBO

A sorozat egy izraeli széria változata, ami igaz történeten alapul. A középiskolás tinik életébe, annak is az árnyoldalába nyújt bepillantást. Miközben ifjú hőseink keresik helyüket a világban, megtapasztalják a drogot, szexet és erőszakot – áll az HBO-s leírásban.

Már az első rész is elég kemény, a főszereplő lány - aki pánikrohamokkal küzd, főleg apja halála óta - a halál széléről kerül vissza az életbe, onnan a rehabra (pedig viszonylag rendezett a maradék családi élete, húga rajong érte, anyja félti, óvja). Amint kijön az elvonóról, az első dolga, hogy újra droghoz jusson, majd buliba megy, de gyakorlatilag már az odafelé vezető úton szét van csapva, ott pedig a helyzet csak romlik. Egy másik tinédzserlány sztoriját is elkezdik felépíteni, ő pedig elmegy egy olcsó kis motelbe, vakrandira, ott egy jó 20-30 évvel idősebb, ismertetlen férfival találkozik, aki csúnyán kihasználja, análisan közösül vele.

Forrás: HBO

Nem egy vidám tinisorozat, szó se róla, de a tinédzsereknél nagyon betalált Sam Levinson író és kreátor munkája. Jelenleg még az első évad fut, amely augusztus 4-én ér véget.