Továbbra is a Tényeket nézik a legtöbben

Gönczi Gábor Marsi Anikó TV2 TV2 díszlet Tények megújult díszlet (24)
Gönczi Gábor, Marsi Anikó (24)
Vágólapra másolva!
Lassan két hete minden nap a TV2 Tények a legnézettebb hírműsor Magyarországon, rendszeresen megveri a RTL híradóját, a teljes lakosságban (4+, a Nielsen adatai szerint). 
Vágólapra másolva!

Szenzációsan szerepel a TV2 hírműsora, a Tények. Tegnap, azaz hétfőn a Nielsen által közzétett, minden mért adatban (azaz a teljes lakosságban, a 18-59-es korosztály és az RTL-nek fontos 18-49-es korosztályban) a Tények megverte az RTL híradóját. A Tényeket 748.381-en nézték, a rivális híradót viszont csak 562.679-en.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Vasárnap a Tények - a teljes lakosság mellett - megverte az RTL híradóját a 18-49-es korosztályban is.

Az elmúlt két hétben minden egyes nap a Tények volt a legnézettebb hírműsor Magyarországon, azaz napi gyakorlat, hogy megveri a TV2 híradója az RTL híradóját.

Andor Éva és Váczi Gergely

A TV2 hírműsorát hétköznap Marsi Anikó vezeti Gönczi Gáborral, hétvégén pedig Andor Éva vezeti Szebeni Istvánnal, illetve Váczi Gergellyel.

Szebeni István Forrás: TV2

Óriási siker egyébként a TV2-n a Bezár a bezár című szórakoztató műsor, Majka és Till Attila vezetésével. A 18-59-es és a 18-49-es korosztályban rendszeresen minden magyarországi televíziós műsor között a legnézettebb, a Nielsen adatai szerint.