Világsztárok elárulták, hogy hány emberrel feküdtek le összesen

Golden Globes 2018 FILM awards RED CARPET FASHION
Mariah Carey attends the 75th Annual Golden Globe Awards, Golden Globes, at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, on 07 January 2018. Photo: Hubert Boesl · NO WIRE SERVICE · Photo: Hubert Boesl/dpa
Vágólapra másolva!
A sztároknak bizonyára nem egy rajongójuk felajánlkozik még ma is, sokkal könnyebben jutnak alkalmi szexhez, mint az átlagemberek – és nyilván akadnak is páran, akik kihasználják ezt. De vajon hány nővel feküdt le Mick Jagger vagy Charlie Sheen? Volt olyan énekes, aki a stabil házassága mellett is évi 250 nővel volt együtt a karrierje csúcsán, egy sportoló pedig a 20 ezerig is eljutott a pályája során – legalábbis a saját állítása szerint.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Jelentkező valószínűleg akadt volna bőven, de az énekesnő nyugodt természet, viszonylag kevés volt a partnerei száma. „Csak öt emberrel voltam együtt az életem során, prűdnek is mondhatnám magam, ha összehasonlítanám magam a többséggel" – mondta a Cosmopolitannek idén júliusban. Carey-nek két férje volt egyébként, a másodiktól, Nick Cannontól ikergyerekei vannak.

Lamar Odom

Forrás: AFP/Joe Robbins

A kosaras sztár idei önéletrajzi könyvében, a Darkness to Light-ban azt írta, hogy amióta az eszét tudja, odáig van a szexért, eddig több mint kétezer nővel feküdt le összesen – igaz, ezek jó része sztriptíztáncosnő vagy prostituált volt. Odom felesége 2009 és 2016 között Khloé Kardashian volt, de a férfi őt is többször megcsalta, végül erre ment rá a kapcsolatuk.

Gene Simmons

Forrás: Getty Images for Race To Erase MS/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A Kiss frontembere arról vallott 2016-ban a The Sunnak, hogy 4800 rajongójával lefeküdt, mielőtt feleségül vette volna Shannon Tweedet, akivel azóta is együtt vannak. „Nem szedtem drogokat, nekem abból állt az őrült időszakom, hogy folyamatosan szexeltem" – mondta az énekes. A lányokról fotókat is készített, ezeket azonban mind elégette az esküvője előtt, miután ez volt a feltétele annak, hogy Tweed hozzámenjen.

Vinny Guadagnino

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Cindy Ord

A Jersey Shore szereplője a Boomer and Gio című rádióműsorban mesélt a hódításairól, azt is elárulta, hogy rengeteg nővel lefeküdt annak idején. Pontos számot nem tudott mondani, de abban biztos volt, hogy 100-nál több kalandja volt, sőt elképzelhető, hogy az 500-at vagy az 1000-et is elérte. „Most undorítónak érzem magam, de tíz éve jó idők voltak" – mondta, majd hozzátette, hogy ahogy egyre idősebb lesz, egyre válogatósabb is a nők terén: nem akar már olyannal egy ágyban lenni, aki mellett ne ébredne szívesen.

Tom Jones

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Mustafa Ciftci

A karrierje csúcsán évente 250 nő is összejött az énekesnek, egyetlen igaz szerelme azonban a 2016-ban meghalt Melinda Rose Trenchard volt. A nővel gyerekkoruk óta ismerték egymást, és már 1957-ben összeházasodtak, amikor mindketten 16 évesek voltak – Jonest azonban ez soha nem tántorította vissza a számtalan viszonytól, rövidebb-hosszabb kalandtól.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!