Luxus Vivien szerint ő nem volt kitartott feleség

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Házassága alatt is egyedül tartotta el magát Luxus Vivi, most pedig, hogy szakításuk után magára maradt, igyekszik még inkább mindent megadni a két gyerekének.
Vágólapra másolva!

"Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok, és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok, fotózásokra vagy forgatásokra megyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Vasvári Vivien-Instagram

Hamarosan kiköltözik eddigi otthonából, és átköltözik a saját lakásába, ami ugyanabban a luxuslakóparkban található, ahol az eddigi volt.

"Nagyon nehéz lesz a kicsiknek a környezetváltozás, őket sajnálom a legjobban, de ennek meg kellett történnie. Amikor Ariana édesapjával szakítottam, nagyon megviselte a kicsit, igyekszem mindent megtenni értük, hogy segítség nélkül átvészeljék ezt az időszakot, és később ne legyenek ebből problémáik" - tette hozzá.