Majdnem meghalt a tévésztár felesége, miközben elvetélt

"Pose" New York Premiere GettyImageRank2 VERTICAL USA Stream - Flowing Water New York City Television Show Premiere Event PORTRAIT Photography Kimberly Arts Culture and Entertainment Attending James Van Der Beek Hammerstein Ballroom Celebrities Kimberly V
NEW YORK, NY - MAY 17: Kimberly Brook and James Van Der Beek attend the "Pose" New York Premiere at Hammerstein Ballroom on May 17, 2018 in New York City. Theo Wargo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
James Van Der Beek felesége, Kimberly felkavaró videóban beszélt a legutóbbi vetéléséről.
Vágólapra másolva!

A Dawson és a haverok egykori főszereplője, James Van Der Beek októberben jelentette be, hogy a felesége a hatodik gyereküket várja, Kimberly azonban elvetélt – ahogy az korábban többször is megtörtént vele.

Kimberly és James Van Der Beek Forrás: AFP/2018 Getty Images/Theo Wargo

A legutóbbi vetélésről először Van Der Beek mesélt a Dancing with the Stars című műsorban – ahonnan aztán ki is esett –, azóta azonban Kimberly is megosztott egy Instagram-sztorit, egy videóval köszönte meg a rajongók támogatását.

A nő közben arról is beszámolt, hogy ő is kis híján életét vesztette a vetélés közben: "48 órán belül elvesztettük a kisbabánkat – egy fiút –, és én is majdnem meghaltam. Erről még nem tudok beszélni, de később talán megosztom veletek a részleteket arról, hogy mi történt a sürgősségi szobában" – mondta a csak korlátozott ideig elérhető videón.