Luxus Viviék még nem döntöttek közös gyerekük elhelyezéséről

Luxus Vivi
Vágólapra másolva!
Vasvári Vivien és párja, Fecsó válása folyamatban van: ez idő alatt kell majd dönteniük nemrég született fiúk, Edward elhelyezéséről is.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivien szerint Fecsó bulizós, éjszakai életmódjába nem fér bele a gyereknevelés. Ennek ellenére úgy tervezi, hogy Edward kéthetente lenne az édesapjával, csakúgy mint előző kapcsolatából született kislánya, Ariana is. Elmondása szerint volt párja az utóbbi időben teljesen megváltozott, hétvégéit haverozás helyett meseolvasással és pelenkázással tölti.

Forrás: Luxus Vivi / Instagram

"Felfoghatatlan változáson ment keresztül Fecsó, legalábbis a saját véleménye szerint.

. Ám most a hétvégéit állítólag meseolvasással, pelenkázással, játszóterezéssel, etetéssel tölti. Fecsó kénytelen volt mindent gyorsan elsajátítani, miután elhagytam. Az édesanyjához költözött. Remélem, hogy ő is besegít a kisfiú gondozásában, és vigyáz rá, ha szombat esténként az apukának halaszthatatlan dolga akad az éjszakában. Kétlem, hogy Fecsó egyedül képes lenne gondoskodni a gyerekről..." - mondta a hot!-nak.

"Edwardért mindketten felelősséggel tartozunk, a viselkedésünkkel példát mutatunk neki. A legfontosabb, hogy a gyerekek minden támogatást és szeretetet megkapjanak és boldogok legyenek" - tette hozzá.