Vágólapra másolva!
Az énekesnő egy fiatalabb kiadása jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be, nem meglepő módon Zalatnay-dalt énekelt, majd továbbjutott.
Vágólapra másolva!

Plauterová Drahomira Dargi ügyesen utánozta le Zalatnay Saroltát vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! -ben. A versenyzőnek nagy álma valósult meg, ugyanis a reggeli Mokkában végre találkozott legnagyobb kedvencével.

Zalantnay Sarolta és imitátora Forrás: TV2

A lány szerint ez a lelki kapcsolat belülről jön, édesanyja egyedül nevelte őt és testvérét, sokat hallgatott Zalatnay-t. Amikor 16 éves volt, akkor kezdték mondani neki, hogy „te tiszta Cini vagy!" Ennek ellenére nem mert odamenni hozzá, mert ikonnak tartotta: többször volt rá lehetősége, koncertek előtt vagy után, de nem mert odasompolyogni egy autogramért sem.

tv2

Zalatnay úgy érzi, hogy öt perc beszélgetés után már olyan volt neki a lány, mintha mindig is ismerte volna. „Én hiszek mindenféle olyan dologban, amire azt mondják, hogy hülyeség. Az embernek igenis lehet hasonmása és lelki társa is a zenében... A zsűri is elhűlt. Én remélem, hogy továbbjut, és kampányolni fogok mellette" – mesélte.

Itt a találkozás videón: