Kondákor Zsófi: Sosem hagytam magára a gyerekeimet

Kondákor Zsófi élete egyik legkeményebb megpróbáltatására készül
dr. life
Vágólapra másolva!
A napokban újra felröppen a hír, miszerint a színésznő egykor önként lemondott kisfiáról, és hogy az oxigénhiánnyal született kisfiút kizárólag az édesapja, Lányi Lala neveli. Kondákor Zsófi a közösségi oldalán reagált.
Vágólapra másolva!

"Édesanya vagyok. Elsősorban! Legfontosabb feladatom az életemben. Sosem hagytam magára a gyerekeimet, és minden tőlem telhetőt megteszek értük, minden szeretetemmel!" - írta oldalán a Jóban Rosszban színésznője, miután volt párja újra közös fiukról mesélt az egyik lapnak.

Fotó: Kasza Tibi/Tv2 Aktív

"Akkor, amikor ő kitette a házból a lábát, akkor hetekig úgy volt ott a Beni, hogy Zsófi nem volt ott. Ő egy személyben, egymagában ment el" - mesélte pár éve Lányi Lala.

"Az ügyvédemhez eljött, és megegyeztünk, hogy a nevelés, gondozás és a közös gyermekfelügyelet sem tartozik rá. Zsófi a közös gyermekfelügyelet jogáról is lemondott. Ő döntött így!" - tette hozzá az énekes a 2013-as felvételen.

Forrás: Lányi Lala - Instagram

Kondákor Zsófi szeretné tisztázni a múltat, leginkább azt, hogy sosem hagyta el a gyerekét, de nyilatkozni most még nem szeretett volna a Borsnak. Szeretné végiggondolni, hogyan és milyen formában tud pontot tenni ennek a tizenhárom éve húzódó kálváriának a végére, akár jogi segítséggel, de legfőképp szeretné végre tisztázni a nevét.