Két ember meghalt a tévéből is ismert milliárdos hajóján

Dow Rally Back From Yesterday's Drop To Biggest One Day Gain Of Year GettyImageRank2 Business FINANCE HORIZONTAL Financial Occupation USA International Landmark Day New York City New York Stock Exchange Shark Tank Television Show STOCK MARKET Floor Kevin
NEW YORK, NY - MARCH 04: Kevin O'Leary, an investor on the television show "Shark Tank" is seen on the floor of the New York Stock Exchange on the afternoon of March 4, 2014 in New York City. Stocks rebounded sharply today after dropping yesterday, on fears of a conflict between Russia and Ukraine. Andrew Burton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Halálos baleset történt egy kanadai tavon, a két összeütköző hajó közül az egyik a Shark Tank-ből is ismert Kevin O'Learyé volt.
Vágólapra másolva!

Kevin O'Leary kanadai üzletemberé volt a hajó, amely az ontariói Lake Josephen nekiment egy nagyobb, kivilágítatlan hajónak, ezzel két ember halálát okozva. Egy 64 éves férfi azonnal az életét vesztette, egy nő pedig a kórházba szállítás után halt meg.

Kevin O'Leary Forrás: AFP/2014 Getty Images/Andrew Burton

A baleset idején O'Leary is a fedélzeten tartózkodott, de nem ő kormányzott, hanem a felesége. A milliárdos mindenesetre azt ígérte a TMZ-nek, hogy mindenben együttműködik a hatóságokkal, szerinte a másik hajó kapitánya volt a hibás, miután navigációs fények nélkül manőverezett a járművel.

O'Leary 2009 óta a Shark Tank című realitysorozat egyik arca, befektetőként dönti el, hogy ad-e pénzt a műsorba érkező fiatalok ötleteire.