Nézze meg a 10 legszexibb anyukát a tévéből

Vágólapra másolva!
Minden fiú életében előfordult olyan, hogy vonzónak talált egy anyukát, idősebb nőt, innen ered a ma is sokszor használt angol mozaikszó, a MILF is. Összeállításunkban arra vállalkoztunk, hogy összeszedjük a tévétörténet legszexibb anyukáit. Szerencsére rengeteg van belőlük, így nem volt könnyű a döntés, és persze ez is, mint sok más lista, felháborítóan szubjektív.
Vágólapra másolva!

10: Karen Wheeler (Stranger Things)

Noha a Stranger Things inkább a gyerekekről szól, akad néhány emlékezetes felnőtt karakter is. Az egyik főszereplő, Mike anyukája nem sok vizet zavar, de kétségtelenül szemrevaló jelenség, mi több, a harmadik évad elején sikerült magába bolondítania a helyi szépfiút, Billyt is. Mi pedig ezen egy cseppet sem csodálkozunk.

9: Cersei Lannister (Trónok harca)

Vérfertőzés ide, szörnyű tettek oda, ahhoz kétség sem férhet, hogy Cersei királyné magával ragadó egyéniség. Lehet utálni, de mindent megtesz a gyermekeiért (kivéve egyszer, amikor épp nem), igazi anyatigris, és van valami igéző a tekintetében. Félelmetes, veszélyes szépség.

8: Joy Turner (Nevem, Earl)

A főhős exfelesége nem éppen mintaanya (ahogy a listán sokan mások sem), de két gyermek után is parádésan néz ki. Stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, mégis kellően pajkos és szexi. Igazi vadmacska.

7: Nancy Botwin (Nancy ül a fűben)

Férje halála után egy kisebb drogbirodalmat kell átvennie a címszereplőnek, aki a piszkos ügyletek mellett szülőként is igyekszik megállni a helyét. Erős, precíz és szépséges kertvárosi anyuka, sötét titkokkal.

6: Lorelai Gilmore (Szívek szállodája)

Újabb egyedülálló szülő, és abszolút meg tudjuk érteni, hogy a férfiak miért tolonganak a küszöbe előtt. Szabadszellemű, talpraesett, független nő, sok rossz szokással, de a pimaszul vonzó kisugárzásához kétség sem férhet.

5: Miklósi Janka (Aranyélet)

Forrás: Origo

Újfent egy kevésbé pedáns anya, akit minden okunk megvan gyűlölni. Kétszínű, számító, alattomos hárpia, aki elsőként hagyja el a süllyedő hajót. Az azonban tény, hogy okos és dögös, amit ki is használ. Számtalan férfit a bűvkörébe vont, amiben nincs semmi meglepő. Azért nem árt vigyázni vele.

4: Gabrielle Solis (Született feleségek)

Ha már az antipatikus anyukáknál tartunk, nem lehet elmenni szó nélkül Gabrielle mellett sem. A szülői felelősség jelen esetben másodlagos, nála a civakodások, hűtlenség és ehhez hasonló dolgok dominálnak. Kár, hogy ennyire észvesztően szexi, ráadásul tudja is magáról.

Az első háromért lapozzon egyet!