Perverz képekkel zaklatják Marcellinát

Nagy Duett 2018, Marcellina
Vágólapra másolva!
Félelemben tölti mindennapjait Marcellina, a szaxofonos énekesnőt ugyanis egy perverz férfi zaklatjaa közösségi oldalain.
Vágólapra másolva!

"Az illető a semmiből bukkant elő, eleinte obszcén fotókat küldözgetett, ami már önmagában sokkoló volt. Eleinte semmit sem reagáltam, reméltem, hogy abbahagyja. De sajnos nem így történt, mindhárom Facebook-oldalamra írogatni kezdett" - mesélte a Ripostnak Marcellina.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi aztán a privát oldalán fenyegette meg Marcellinát, és az Instagramján is megtalálta. "Egészen konkrétan a nemi szervéről küldött nekem egy képet, majd azt is kifejtette, hogy szíve szerint mit tenne velem. Elsápadtam, szóhoz sem jutottam. Amikor észlelte, hogy nem reagálok, ezt kérdezte: na mi van, nem elég nagy?"- árulta el a lapnak.

Végül a rendőrséghez fordult, hogy megkérdezze, hogy tudna végleg megszabadulni az őrült rajongótól. A rendőrségen közölték, hogy amit a férfi művel az bőven kimeríti a szeméremsértés kategóriáját. "A rendőrségen azt javasolták, hogy jelentsem fel az illetőt, mert az IP-cím alapján könnyen meg tudják találni, és bíróság elé kerülhet" - tette hozzá.