Részleteket árult el közelgő esküvőjéről az Ázsia Expressz győztese

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Februárban, hófödte vidéken mondja ki a boldogító igent Horváth Gréta és Meggyesi Dávid.
Vágólapra másolva!

"Arra vágyunk, hogy meghitt, családias közegben tudjuk ünnepelni ezt az nagy napot. Nem szeretnénk azon stresszelni, mi hogyan legyen, inkább meg szeretnénk élni a pillanatot. Olyannyira szembementünk az őrült trendekkel, hogy a család és a barátok segítenek nekünk mindenben. Például a menyasszonyi ruhámat a barátnőm varrja, akit a műsornak köszönhetően ismertem meg" - árulta el Horváth Gréta, aki párjával megnyerte a TV2 műsorát, az Ázsia Expresszt.

Forrás: Horváth Gréta

Gréta nagymamájának esküvői ruhájából használnak fel egy csipkét, amit barátnője belevarr a készülő menyasszonyi ruhába. "Hiszek abban, hogy kell valami új, valami kék, valami régi és valami kölcsön. De nekem nem csak azt jelenti a nagymamám ruhája, hogy valami régi is legyen az esküvőn. Ezzel a kis darabkával is nagyon szép emlék őrzök, amit viszek magammal tovább. Kölcsönbe pedig az édesanyámtól kapok valamit, de még nem tudom, milyen meglepetéssel készül" - mondta a Borsnak.

"Anyukám készíti a csokromat, én készítem a fiúknak a kitűzőt, és egy nagyon jó barátunk adja a helyszínt, amit majd a barátnőim díszítenek fel" - árulta el, és azt is hozzátette, hogy kisfia fogja majd vinni a gyűrűket.