2019 emlékezetes pucérkodásai, szexjelenetei a tévéből (18+)

2020.01.01. 13:26

Visszatérve a Mr. Skin listájára, az ötödik és a hatodik helyen is egy sorozat áll, a Now Apocalypse számos szexuális tartalmú jelenete közül leginkább az szúrt nekik szemet, amelyben Kelli Berglund karaktere a kádban szerzett örömet magának – kicsivel a 20. másodperc után látható is:

Alison Brie a női pankrátorokról szóló GLOW-ban pucérkodott megint, az első évad után a harmadikban is megmutatta a bájait. Az alábbi videón épp egy kolléganőjét próbálta felvidítani egy fejdíszben, félmeztelenül – az első perc után érdemes nézni, ha csak az akcióra kíváncsi:

A Mr. Skin Amber Heard, Lady Gaga és Emma Stone vetkőzésére is felfigyelt, a tízes lista végére pedig éppen befért Maisie Williams, aki a Trónok harcá-ban vállalt egy szexjelenetet, miután a nézők szeme láttára nőtt fel. Arya és Gendry Baratheon együttléte úgy is meglepő volt, hogy a sorozat elején látott kislány már elmúlt tizennyolc, de ennek megfelelően elég szolid volt a széria korábbi, merész képsoraihoz képest. Gyakorlatilag csak az akció elejét és végét lehetett látni:

Lapozzon, még folytatjuk!