Fecsó még szereti Luxus Vivit, de heteken belül válnak

Fecsó
Vágólapra másolva!
Hamarosan kimondják Luxus Vivi és Fecsó válását, de a férj még nem tette túl magát a házasságon. 
Vágólapra másolva!

Fecsó a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban mesélt röviden arról, hogy érez volt párja iránt, aztán a Blikknek részletesebben is elmondta, hogy még mindig szerelmes.

"Még mindig szeretem Vivit, és ezt, ha akarnám sem tudnám titkolni, hiszen látszik rajtam. A műsorban a hölgyvendégek is azonnal kiszúrták, hogy még a hangom is megváltozik, ha róla beszélek, de a barátaim is sokszor mondják, hogy elérzékenyülök, ha róla van szó.

Az a baj, hogy hiába szeretem még mindig, el kell fogadni, hogy a kapcsolatunk, az együttélés nem működött. Néha viccesen azt mondom, milyen jó lenne úgy együtt lenni vele, hogy nem kell együtt laknunk" - mondta.

tv2

Egyelőre nem harcol a kapcsolatért, de később nem kizárt, hogy tesz majd lépéseket. "Most úgy érzem, nem akarom visszacsinálni ezt az egészet, de hogy mit hoz az élet, sosem lehet tudni" - árulta el.

Várkonyi Andreának két műsora látható jelenleg a Life TV-n, a Férfi titkok Várkonyi Andinál szombaton 22 órakor van képernyőn, a Női titkok Várkonyi Andinál pedig vasárnap 22 órakor.