Luxus Vivien volt férje nem akar asszonytartást fizetni

Nyerő páros, Vasvári Vivien és Fecsó
Vágólapra másolva!
Nem telt túl jó hangulatban az első válóperes tárgyalás Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc ügyében, a felek nem tudtak megegyezni az anyagiakban.
Vágólapra másolva!

"Biztos, hogy nem történik meg, hogy Vivien esetleg a gyerekkel zsarolna, mert nekem is vannak eszközök a kezemben, amivel fent tudjuk tartani a jelenlegi helyzetet. A gyereket közösen neveljük, ebben teljes mértékig együttműködünk, a többi dologban pedig reményeim szerint hamarosan megegyezünk. Optimista vagyok, szerintem tisztességes ajánlattal álltam elő, de fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem asszonytartást szeretnék fizetni, hanem gyerektartást" - mondta Fecsó a Borsnak.

Forrás: RTL Klub

A lap szerint a teremben elhangzottakról annyit tudni, hogy Szegedi havi 500 ezer forintos gyerektartást ajánlott fel, de Vasvári Vivien nem látja biztosítottnak, hogy megkapja ezt az összeget. Fecsó azt ígérte, hogy vesz egy lakást az általa építtetett lakóparkban, ami a gyerek nevére kerül, és az édesanya lesz a haszonélvező. Az ingatlan kiadásából havi 250 ezer forint körüli összeg jöhet be, emellett fizetne még 250 ezret a volt férj.