Látványos képeken Tóth Vera fogyása

tóth vera
Vágólapra másolva!
Az énekesnő évek óta kitartóan sportol, az eredmény megmutatásával másokat is szeretne motiválni.
Vágólapra másolva!

Az első képet nyolc éve, egy esti edzés után készítette magáról, ezt ismételte meg a napokban ugyanott. "Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet, és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam.

Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig, és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok, és nagyon büszke is vagyok magamra" - írta.

"Szeretném erősíteni bennetek, hogy a rendszeresség, a mértéktartás, egy lassan elkövetett életmódváltás, a felelősségvállalás a saját testedért, az nagyon fontos. Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem.

és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy 'egy másodperccel' a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak, és meglátod, nagyon sok mindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról" - áll a fotók mellett.