1994 óta együtt élnek a Jóbarátok színésznői - legalábbis ezzel viccelődtek

a Jóbarátok színésznői: Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok színésznői, Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow együtt köszöntötték a nézőket az Emmy-gálán, volt nagy meglepetés.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston nagyot alakított az idei, rendhagyó Emmy-gálán, amit a világjárvány miatt virtuálisan rendeztek meg: a kevés vendég egyikeként először kis híján felgyújtotta a stúdiót, majd hazaszaladt, és egy köntösben várta, hogy bejelentsék az őt is érintő kategória nyertesét, azaz, hogy ki bizonyult a legjobb drámai színésznőnek.

Jennifer Aniston és Jimmy Kimmel még a stúdióban Forrás: AFP/© 2020 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved./-

Aniston házában megjelentek aztán Jóbarátok-beli kolléganői is, először Courteney Cox, majd Lisa Kudrow. Mint kiderült, ők hárman a sorozat kezdete, vagyis 1994 óta lakótársak, legalábbis ezzel viccelődtek, amikor a gála házigadája, Jimmy Kimmel rákérdezett, hogy miért vannak együtt:

Egy ponton még az Ozark sztárja, a stúdióból szintén hazaküldött Jason Bateman is megjelent, de róla Aniston azt mondta, csak addig fog nála lakni, amíg főiskolára nem megy.

Végül egyébként sem Aniston, sem Bateman nem nyert, a legjobb drámai színésznő díját Zendaya (Eufória), a legjobb drámai színészét Jeremy Strong (Utódlás) kapta.