Kiderült, miért hagyta el Curtist a felesége

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis és felesége elárulták, miért veszekedtek egyre többet, és a nő miért költözött el közös gyerekükkel.
Vágólapra másolva!

A különválás óta a rapper szinte minden nap találkozik feleségével és a gyerekükkel, továbbra is közös kasszán vannak. Kapcsolatuk azután romlott meg, hogy Curtis kijött az elvonóról, és visszacsöppent a munkába.

"Hetekkel később, hogy hazajött, minden megváltozott. Eleinte klassz volt, de belevetette magát a munkába, újra akarta építeni a karrierjét. Ez annyira jól sikerült, hogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy nem tudom, merre jár. Azelőtt tudtam, hol van, még azt is, hogy egy adott koncertről mennyi idő alatt ér haza. És Ati is mindig telefonált, ám kezdtek elmaradni ezek a telefonok, és ha hívtam, nem vette fel" - mesélte a hot!-nak.

Forrás: Curtis/Instagram

Ahogy Curtis karrierje ismét ívelt felfelé, felesége egyre magányosabbnak érezte magát, sűrűsödött a veszekedések száma, aztán Kriszti hazaköltözött kisfiukkal az édesanyjához. Azt gondolta, ráijeszt a rapperre, talán észbe kap, miután kitombolta magát, de nem így történt."Sajnos hiába vártam. Változás nem történt. Ha otthon volt, pihent vagy tévézett" - mondta. Elárulta, hogy

a rapper továbbra is anyagi biztonságot nyújt nekik, de lelkileg eltávolodtak egymástól,

pedig számára fontos lenne, hogy apaként és férjként számíthasson rá. "Szeretem őt, a gyermekem apja, és vele tervezném a jövőt, azonban a szavak már nem segítenek, itt már tettekre van szükség. Bizonyítania kell" - tette hozzá.