Már csak pár évet akar a sorstól Sas József

Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A ma 81 éves Sas Józsefnek egyetlen kívánsága van csak a születésnapjára: még pár jó évet kér.
Vágólapra másolva!

"Lassan egy év telt el, ami igazán embert próbáló volt számunkra: nagyon szerette volna ezt az utazást Jóska, de valami isteni sugallatra hatalmas biztosítást kötött magára, amiről akkor nem is sejthettük, milyen jól fog jönni, amikor megkapjuk a kinti orvosi számlákat. Senkinek nem kívánom azokat a napokat, amikor abban se lehettünk biztosak, hogy megünnepelhetjük a férjem következő születésnapját" - emlékezett Sas József felesége.

Forrás: MTI/Földi Imre

A Bors születésnapi köszöntését a férje is fogadta, és azt is elárulta, milyen állapotban van most. "Szerencsére tavaly óta rengeteget javult az állapotom, köszönhetően a szerető családomnak és a két ápolómnak, akik szakszerűen viselik gondomat és az utóbbi hónapokban sokat fejlesztettek az állapotomon. Egy születésnapi kívánságot fogalmaztam meg magamnak: szeretnék még pár jó évet.

de örülnék, ha ezekben az években annyival jobb lenne az állapotom, hogy az alapvető szükségleteimet el tudjam magam is végezni, segítség nélkül. No, persze egy jó kabarénak is tudnék örülni, nehéz volt megszakítani ezt a negyvenéves tradíciót" - mondta.