Otthagyta Hollywoodot, új életet kezd az egykori tinisztár

"Pose" New York Premiere GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
NEW YORK, NY - MAY 17: James Van Der Beek attends the "Pose" New York Premiere at Hammerstein Ballroom on May 17, 2018 in New York City. Theo Wargo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Dawson és a haverok egykori sztárját, James Van Der Beeket sok trauma érte mostanában, a családjával megpróbál új életet kezdeni.
Vágólapra másolva!

James Van Der Beek már szeptemberben közölte, hogy a családjával elhagyják Beverly Hillst, és Texasba, vidékre költöznek. "Néha a teljesebb élet egy üres házzal kezdődik" – írta akkor az Instagramon:

A színész legújabb posztja szerint a család azóta meg is érkezett Texasba, Kimberly nevű feleségével és öt gyerekükkel együtt új életet kezdtek.

Az egykori tinisztár a bejegyzésben az okokról is részletesebben beszámolt, ezek szerint sok trauma érte mostanában, drasztikusan megváltozott az élete, más álmai és más céljai lettek.

James Van Der Beek Forrás: AFP/2018 Getty Images/Theo Wargo

Kimberly tíz hónapon belül két babáját is elvesztette, majd úgy tűnt, hogy tumort is találtak nála – de az szerencsére vaklármának bizonyult –, miközben Van Der Beek idejekorán kiesett a Dancing with the Stars-ból, majd meghalt az anyja. Minderre jöttek a világjárvány miatti korlátozások, de most már hálás, úgy érzi, jó helyre kerültek – derül ki a lapozható bejegyzésből:

Van Der Beek 1998 és 2003 között játszotta Dawsont a Dawson és a haverok-ban, utána olyan sorozatokban láthattuk hosszabban, mint a Ne bízz a ribiben! vagy a CSI: Cyber, miközben például az Így jártam anyátokkal-ban, a 104-es szobá-ban, a Modern család-ban vendégszerepelt.