David Guetta a Széchenyi fürdőből zenélt, Palvin Barbara Esztergomból és Veszprémből is bejelentkezett a világ egyik legjelentősebb könnyűzenei díjátadóján

Palvin Barbara és David Guetta
Vágólapra másolva!
Rendhagyó virtuális show-műsorban mutatta be Palvin Barbara Magyarországot a világ egyik legnagyobb könnyűzenei díjátadóján, az MTV EMA 2020 ugyanis Magyarországról is jelentkezett. Rögtön az idei virtuális díjátadó előtti műsorból kiderült, hogy jövőre viszont teljes egészében Magyarország ad otthont a gálának. Az idei műsorban a világhírű DJ, David Guetta a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadról zenélt, Palvin Barbara pedig Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett, a szünetekben pedig többször is láthattak a nézők magyar helyszíneket, mint például a Balatont, a Hortobágyot, vagy a szegedi dómot.
Vágólapra másolva!

Élő közvetítésünk a gáláról:

A Legjobb videoklip kategóriában DJ Khaled – POPSTAR című dala lett a győztes, aki hosszan hálálkodott a sok szavazatért.

Ismét Magyarország a díjátadón! Palvin Barbara Veszprémből jelentkezett, a regionális kategóriák díjazottjait ismertették. A bejelentkezés végén pedig magyarul köszönt a nézőknek. Mint azt az MTV Hungary közösségi oldalán is bejelentették, Dzsúdló (Juhász Márton) lett az idei év Legjobb magyar előadója! Neve a többi ország győztesei közt szerepelt a show-ban.

A Legjobb pop előadó a Little Mix lett, melynek tagjai nem mellesleg az online díjátadó műsorvezetői a mai estén.

A Legjobb alternatív előadó-díjat Hayley Williams kapta, a Legjobb virtuális előadás a BTS – Map Of The Soul Concert Live Stream lett.

A Legjobb hip-hop előadó 2020-ban Cardi B lett.

Palvin Barbara a műsor szünetében Esztergomból is bejelentkezett:

A következő dal a You broke me first, amit 77,6 millióan láttak már a YouTube-on Tate McRae-től.

Egy rövid szünet után folytatódott a show-műsor, Alicia Keys egy különleges, a teljes arcát elfedő, kövekkel kirakott maszkban adta elő a Love Looks Better című új dalát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨ @aliciakeys ✨

MTV Hungary (@mtvhungary) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezetők, a Little Mix tagjai adták elő népszerű dalukat, a Sweet Melodyt énekli Jade, Perrie és Leigh-Anne.

A dalt David Guetta és Palvin Barbara konferálta fel Budapestről, így a nézők a budai vár és Duna éjszakai panorámáját láthatták.

A Legjobb előadó Lady Gaga lett.

Következőként a Legjobb elektronikus előadó díját adták át, David Guetta lett a kategória győztese.

Ismét Budapestté a főszerep az MTV EMA 2020-ban: a műsorvezető Palvin Barbara mögött feltűnik a budai vár és a kivilágított Lánchíd, mellette pedig műsorvezető-társa, David Guetta. A magyar főváros még több szerepet kap majd a későbbiekben, még több díj átadása hátravan.

Hihetetlenül látványos műsort adott a világhírű DJ, David Guetta a budapesti Széchenyi Gyógyfürdőből. Az egyik medencében állították fel a színpadot, a légi felvételeken pedig a fürdő környéke, az állatkert és a Hősök tere is látszódott.

A Legjobb dal kategóriában Dua Lipa – Don't Start Now című dala nyert, a Legjobb csapat a dél-koreai BTS lett.

Doja Cat örülhetett a Legjobb új előadó-díjnak.

A Video for Good díjat H.E.R. – I Can't Breathe kapta.

A Legjobb feltörekvő előadó YUNGBLUD lett.

A Legjobb latin előadó-díjat Karol G kapta, aki videóban köszönte meg a sok szavazatot az online közvetített átadón, és később fel is lépett a show-ban.

Összefoglalva a 2020-as győztesek: a legjobb videoklip kategóriában DJ Khaled – POPSTAR ft Drake starring Justin Bieber lett a győztes, Lady Gaga az Év előadója-díjat kapta. A BTS Dynamite című dalát választották meg idén a legjobbnak. A legjobb együttműködés díjazottjai: Karol G – Tusa ft Nicki Minaj lettek a 2020-as MTVA EMA-n. A Legjobb pop előadók az este házigazdái: a Little Mix, a legjobb csapat a BTS lett, akik a Legjobb rajongótábor-elismerést is megszerezték. A Legjobb új előadó Doja Cat, a Legjobb latin előadó Karol G, rock kategóriában a Coldplay, hip-hopban Cardi B, elektronikus előadóként pedig David Guetta kapott idén díjat. A legjobb alternatív előadó Hayley Williams lett, a H.E.R. – I Can't Breathe lett a Video for Good-kategória győztese. Az Év feltörekvő előadója YUNGBLUD, a Legjobb virtuális előadás pedig a BTS – Bang Bang Con: The Live.

Korábban írtuk:

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik.

Az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara,

aki a rendezvény helyszíneiről jelentkezik vasárnap este. Műsorvezető-társa a szupersztár DJ és producer, David Guetta, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója. A rendhagyó online díjátadón David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online show-műsorral jelentkezik. A rendezvénysorozat történetében először lesz a házigazda Magyarország, ezért ez történelmi siker, hogy idén innen jelentkezik.

Az MTV Europe Music Awards 2020 a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadója. A brit főváros, London mellett a közép-európai térségből elsőként Magyarországról fognak bejelentkezni az esemény házigazdái, mégpedig

BUDAPESTRŐL ÉS VESZPRÉMBŐL, „A KIRÁLYNÉK VÁROSÁBÓL", AMELY NEM MELLÉKESEN 2023-BAN EURÓPA KULTURÁLIS FŐVÁROSA LESZ, ILLETVE ESZTERGOMBÓL.

Az eseményhez kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek közel 200 ország 1 milliárd nézőjéhez jutnak el
– mondta korábban Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Az MTV EMA 2020 sorban a 24. ceremónia lesz, és 180 országból lehet figyelemmel kísérni online. A magyar zenészek közül Metzker Viktória, ByeAlex, az Irie Maffia, a Dzsúdló, valamint a Carson Coma száll versenybe az EMA Legjobb magyar előadójának járó elismeréséért.

David Guetta és Palvin Barbara Forrás: MTV EMA

A díjátadón bejelentették: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját!

Jövőre hazánkban lépnek színpadra az ikonikus európai zenei díjátadó sztárjai.

Az EMA kiválasztja az év legjobb videoklipjét, előadóművészét, dalát, együttműködését, együttesét, illetve egy újdonsült díjat, a Legjobb virtuális élőkoncertnek járó elismerést is átadják. A különböző zenei stílusok kiemelkedő alakjait a pop, a rock, a latin, a hip-hop, az alternatív és az elektronikus zene kategóriáiban fogják jutalmazni az este folyamán, a gálát rengeteg zenével színesítik.