Sztárok, akik nevetséges indokkal váltak el

Pamela Anderson, Kid Rock
Az ifjú pár a lagziban
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban akadnak viharos kapcsolatok, pár napos vagy hetes házasságok, miközben a válások is sokszor zajlanak botrányok közepette. A hírességeknél a szakítás oka sem mindig mindennapi: Pamela Andersont egy filmszerep miatt dobta ki az egyik férje, más a szemtelen lesifotósok vagy épp egy nem jól csengő vezetéknév miatt borult ki – de tudunk olyan esetről is, amikor már az esküvő is csak színjáték volt, a nézők miatt rendezték meg.
Vágólapra másolva!

Kid Rock és Pamela Anderson

Forrás: Eric Estrade / AFP

A rockzenész gyakorlatilag a Borat miatt vált el a Baywatch sztárjától, annyira megalázónak találta Anderson közreműködését a filmben. A színésznőt egy jelenetben elrabolta a címszereplő, hogy a menyasszonyává tegye, ezzel párhuzamosan pedig Kid Rock teljesen kikelt magából a privát vetítőteremben, ahol először látta a filmet a feleségével. Egy szemtanú szerint elkezdett ordítozni, Andersont k*rvának nevezte, és azt kérdezgette, hogy miként tehette ezt a nézők előtt – majd a hivatalos bemutató után két héttel beadta a válókeresetet.

Dennis Rodman és Carmen Electra

Forrás: Getty Images

A kosársztár és a Baywatch egykori szépsége 1998-ban hirtelen felindulásból házasodtak össze Las Vegasban, de a férfi csupán kilenc nappal később már kérvényezte a házasság érvénytelenítését. Az ok egyszerű volt: alig volt tudatánál, amikor elvette a nőt, magyarul több napos bulizás után, részegen állt az oltár elé. Vélhetően a színésznő is hasonló állapotban volt, később úgy nyilatkozott, hogy éppen egy önpusztító korszakát élte az anyja halála után. Később Dave Navarro felesége lett négy évre, friss fotóit egyébként megnézheti itt.

Ethan Hawke és Uma Thurman

Forrás: AFP

Ethan Hawke szintén 1998-ban vett el egy másik mozisztárt, aztán pedig csodálkozott, hogy a nő úgy is él, mint egy mozisztár. Thurman az első gyerekük – az azóta színésznőként szintén ismert Maya – születésekor még viszonylag kevés munkát vállalt, a második gyerekük után viszont egyből jött a Kill Bill is, onnantól pedig nem volt megállás a számára. Hawke kimondottan rosszul élte meg, hogy sokszor neki kellett vigyáznia a gyerekekre, amíg a felesége forgatott – talán ennek is köze lehetett ahhoz, hogy utána a bébiszitterüket, Ryan Shawhughest vette el.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian második házasságának azért lett hamar vége, mert eleve csak színjáték volt: miután Khloé Kardashian és Lamar Odom 2009-es esküvője rekordnézettséget hozott a családi valóságshow-nak és az azt adó csatornának, két év múlva is rendeztek egy hasonló ceremóniát. A tévés közvetítés (Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event) be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hisz a reklámidő összesen 10 millió dollárért kelt el, a People magazin pedig 1,5 millió dollárt fizetett az esküvői fotókért. Kardashian aztán két hónap múlva kiadta a kosársztár útját, a következő évben pedig már összejött Kanye Westtel.

Lapozzon, van még pár sztorink nem mindennapi válásokról!