Mindenkit becsapott a Nicsak, ki vagyok? első leleplezett sztárja

Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki vagyok? december 6-i adásának első leleplezett előadója Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes volt. 
Vágólapra másolva!

A TV2 vasárnap esti, maszkos show-jában a rejtélyes Varjú volt az első fellépő, Ábel Aniáték szerint Pintér Tibor Tenya volt a maskara mögött, a másik csapat Makranczki Zalánra tippelt. A titokzatos Macskanő érkezett másodjára, Szorcsik Vikitől, Csősz Boglárkáig, mindenféle ötlet érkezett. A legviccesebb tippet Pápai Joci adta, akinek sikerült összemosnia valahogy Orosz Barbarát és Kárpáti Rebekát, ebből lett egy tétova Orosz Rebeka.

A Festmény volt a harmadik fellépő, utána Bay Éva, Csákányi Eszter, Zoltán Erika neve hangzott el, többek között. A Csikóhal következett, egészen szürreális volt a fellépése, őrült, bizarr táncot adtak elő mellette a fürdőruhás, búvármaszkos férfitáncosok. Ábel Anita azt sem tudta eldönteni, hogy fiatal vagy aggastyán, végül bedobta Csuti nevét, Pápai pedig teljes homályban mozgott, Demjén Rózsi nevét dobta be. Pumped Gabó, Esztergályos Patrik, Aurelio neve is elhangzott.

Szuperképességek is vannak ebben az évadban, a Varjú remekül zongorázott, a Macskanő néptáncolt, a Festmény pedig bártenderként ügyeskedett. A Csikóhal DJ-két mutatkozott be – ezek alapján kellett leadni a végleges tippeket.

TV2

Három fellépő továbbjutott a következő körbe, egyet lelepleztek este nyolc után. Mint kiderül, Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja volt a Festmény, senki nem találta el. Vidáman elárulta, hogy büszke rá, hogy mindenkit megtévesztett.

Itt a leleplezés videón:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!