Új játékosok jönnek az Exatlonba, szomorúak a Bajnokok

Vágólapra másolva!
Gazdára talált két medál, később pedig megrendezték a párbajt a TV2 vetélkedőjében. Érzelmes, szép vége lett a versengésnek, Szandi maradt játékban.
Vágólapra másolva!

A versenynap nagy kérdése volt, hogy ki esik ki a Bajnokoktól, de a párbaj előtt – ahogy azt megszokhatták az Exatlon nézői – rendeztek egy medáljátékot. Gabi és Viki jutott a női döntőbe, de előtte mentők vitték el a fiatal Dorkát, akinek hasmenése volt, és rettentő gyengének érezte magát. A lányoknál Busa Gabriella hozta el a medált, egyetlen piros versenyzőként a négy között, a férfiaknál pedig kék döntőre került sor, Adu elég simán verte csapattársát és barátját, Zalánt. „Ami az enyém, az a tiéd is" – viccelődött az elkenődött, fejét ingató Zalánnal a nyertes. A piros csapatnál Zsolt továbbra is sérült, már a harmadik napot hagyta ki.

Palik László eztán bejelentette, hogy mind a pirosakhoz, mind a kékekhez is jön majd új versenyző. Nem látszott túl nagy öröm a játékosok arcán, ami érthető is, hiszen ők karácsonykor kiutaztak, több mint egy hónapja küzdenek, és alig várják, hogy fogyjanak a csapatok, csökkenjen a riválisok száma, hogy közelebb kerüljenek a kétszer 15 millióhoz.

Öten nézik a két párbajozó csapattársat TV2

Érzelmes búcsúzkodás volt a faházikóban, Szandi megköszönte, hogy ilyen remek csapata volt, és akkor sem szidták le, amikor „bénázott" – ahogy ő fogalmazott. El is pityeregte magát, hiszen ekkor nem tudhatta, hogy benn marad-e, vagy csomagol és megy haza a magyar télbe a napos Dominikáról.

TV2

Enikő lett Szandi ellenfele, és előbbinek már csak egy „élete" maradt, amikor fel kellett használnia a korábban szerzett medálját. Szép – és őszintének tűnő - jelenet volt, amikor összekarolva indultak a rajthely felé, mint két barátnő. Kocsis Szandra ügyes játékkal nyert végül, hazaküldte Koloszár Enikőt: a végén elsírták magukat, megölelték egymást, és összerogytak, nyilvánvalóan komoly pszichés és fizikai igénybevétel volt ez.

TV2
TV2

„Nagyon nehéz egy csapattárs ellen párbajozni. Ilyenkor nagyon beszűkül az ember, nagyon kemény ezt megélni lelkileg. Ehhez nem lehet hozzászokni" – magyarázta Szandi a végén. Enikő gratulált a győztesnek. „Boldog emberként távozok, csodálatos embereket ismertem meg" – pityergett Enikő. Nélküle megy tehát tovább a reality, hétfőn villajáték jön.