Cooky elmesélte, mitől kap idegbajt

Cooky
Vágólapra másolva!
Április 14-én Szentesi Éva, Cooky és Peller Mariann lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad-ban, a Life TV-n, este tíztől.
Vágólapra másolva!

Cooky ma már türelmes ember, de nem volt ez mindig így – mesélte a talkshow felvételén. Volt, hogy a szüleitől kért kölcsön pénzt, csak hogy minél hamarabb meglegyen, amit kinézett magának. Úgy érzi, hogy neki most a legjobb az élete (a járvány előtt készült a felvétel). Imádja a családját és a gyerekeit, nagyon hálás az életnek, hogy megadatott neki az, amire olyan sokat várt.

Cooky Forrás: Life TV

Cooky nagyon vigyáz a dolgaira, már-már betegesen óvja őket. Inkább kinyitja a párjának a kocsi ajtaját, nehogy a műkörmével megkarcolja – attól nagyon ideges lenne. Rádiós karrierje elejéről is mesélt egy sztorit: az örömlány kifejezést nem ismerte. Az egyik betelefonáló azt mondta, ez a munkája, ő meg visszakérdezett, hogy akkor ő mindig boldog?

Peller Mariann emberek közt boldog

Peller Mariann viszont nagyon türelmetlen típus, a gyerek- és a tinédzserkorát nem élné újra. Minden tekintetben most gondolja úgy, hogy a legjobb helyen van. Jó hatással vannak rá az emberek, feltölti, ha másokkal beszélhet.

Szentesi Éva is mesélt pár történetet a felvételen: egyszer például óvodás korában az anyukája rá akart adni egy ruhát az iskolai ünnepségre, de Évának annyira nem tetszett, hogy belefeküdt a pocsolyába, így mehettek vissza átöltözni.