Van miről beszélnünk! – Új helyzet van az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Az új emberek tisztességgel helytálltak a TV2 sportrealityjében, a kékek feltámadtak, a pirosak meg kulloghattak vissza a faházba. A hétfői adásnap rövid krónikája.
Vágólapra másolva!

6-1-re elhúztak a Kihívók, innen még úgy tűnt, hogy fel tudnak tápászkodni a kábán kezdő Bajnokok, mert hamar 6-5 lett. Ezzel azonban csak a megalázó vereséget tudták elkerülni, percek alatt 9-6-ra módosult az állás. Csollány Szilveszter olimpiai bajnoknak kellett ekkor futnia Dave ellen, aki egy újonnan érkezett versenyző – utóbbi a pályán is gyorsabban száguldott végig, ügyesebben is dobott, nem volt kérdés, hogy behúzza a futamot.

A múlt heti négynapos vergődés után tehát feltámadtak a kékek, és negyedszer is elvitték a villát. A Kihívóknál a két újonc négy futamot ment, három pontot hozott, azaz elsőre úgy tűnik, jó igazolások. Zalán szerint szárnyalt a csapat, a két új ember jól beilleszkedett. „Nem akarok a héten elveszíteni senkit" – magyarázta. „Nagyon hiányzott a felszabadultság érzése, a jókedv" – mondta Pap Dorka.

„A jövőben első számú célunk lesz a villa" – jelentette be Zsolt a pirosaktól. Nekik még volt feladatuk az elveszített összecsapás után is, mert egy sárral teli gödörben kellett kulcsokat keresni. A lányok elég megrökönyödött arcot vágtak a sártenger láttán, nyilván nem volt kedvük a mocsárban turkálni úgy, hogy nincs meleg vizük, és szappan se nagyon. „Van miről beszélnünk!" – ezzel ületek le a búvalbélelt, bánatos Bajnokok, mert nyilván szerették volna az úszómedencés villát, de még csak nem is láthatták eddig, még távolról sem.