Ellopott ruha, kulcsra zárt ajtó: sztárok furcsa gyereknevelési szokásai

2011 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals Celebrities RADIO Award Oscar's Oscars Oscar GettyImageRank2
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 27: Lourdes Leon and Madonna arrive at the Vanity Fair Oscar party hosted by Graydon Carter held at Sunset Tower on February 27, 2011 in West Hollywood, California. Pascal Le Segretain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Madonna szokatlan módszerrel vette rá a lányát a rendrakásra, Kristen Bell pedig rendhagyó módon oldotta meg, hogy a gyereke ne zavarja őt éjszaka. Jennifer Lopez a technikai eszközök használatát korlátozza a gyerekeinél, Kim Kardashian csak bizonyos ruhákat ad rájuk, Mila Kunis és Ashton Kutcher pedig a karácsonyról vall érdekes elveket. Milyen nevelési módszereket alkalmaznak a sztárok? Mit engednek meg a gyerekeiknek, és mit nem? Páran már nyilatkoztak erről, lássuk, mit meséltek!
Vágólapra másolva!

Kristen Bell

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A színésznő kislánya, az ötéves Delta kisebb korában nemigen szeretett aludni, éjszaka állandóan felkapcsolta a villanyt, zajongott, átrohant a szüleihez – amivel nemcsak őket, de nagyobb testvérét is zavarta az alvásban. Bell és a férje, Dax Shepard azt tudták kitalálni, hogy kívülről bezárták a gyerekszoba ajtaját, és csak reggel nyitották ki: a kislány így jó tíz percig toporzékolt ugyan, de aztán belenyugodott, hogy nem tud kimenni, és inkább elaludt.

Jennifer Lopez

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Az énekesnő és színésznő 2015-ben egy Instagram-poszttal mutatta meg, hogy miként zajlik náluk egy vasárnap, a mellékelt képen pedig az látszott, hogy mindkét gyereke kezében tablet van. Lopez később elárulta, hogy a gyerekek csak vasárnaponként használhatnak hasonló eszközöket, de csakis akkor, ha jól teljesítettek az iskolában. A vasárnap amúgy is különleges náluk, tovább alszanak, és bőségesen megreggeliznek, így mindenki várja a hét utolsó napját.

Madonna

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Pascal Le Segretain

Az énekesnő lányának, Lourdes-nak nem lehetett könnyű dolga az anyja mellett, hisz az nemcsak randizni nem engedte kamaszként, de tiltotta többek között a gyorskajától és az éjszakai tévézéstől is. Madonnának a legnagyobb baja a rendetlenséggel volt, a lányának viszont szokása volt, hogy a földön hagyta a ruháit – az anyja egy idő után rendszeresen magához vette ezeket a darabokat, és csak különféle házimunkákért cserébe adta vissza, így szoktatva rá Lourdes-ot, hogy mindig elpakoljon maga után.

Kim Kardashian

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Mióta Kardashian és a férje, Kanye West elindították saját gyerekruházati láncukat, természetes, hogy a gyerekeiket is az általuk kreált ruhákba öltöztetik. Volt is botrány, amikor North nevű kislányukat egy fűzőszerű felsőben fotózták le – Kardashian nem győzött magyarázkodni, hogy a gyerek nem egy igazi fűzőt viselt –, az a videó viszont sokaknak tetszett, amelyben North modellkedett:

Lapozzon, van még pár gyerekneveléssel kapcsolatos sztorink a sztárvilágból!