Titkos nászútjáról mesélt az Ázsia Expressz győztese

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta és Meggyes Dávid titokban házasodtak össze, és már a nászútról ia hazatértek.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz győztesei csak utólag árulták el, hogy titokban összeházasodtak, és mint Horváth Gréta posztjából kiderül, már nászúton is voltak.

"Csodás egy hetet töltöttünk Olaszországban! Nekem mindig szívem csücske volt ez a hely, ez most sem változott. Jóval az utazásunk előtt foglaltunk szállást a Trevi kút mellett, egy nagyon jó hotelben. Nyilván így hatalmas kedvezménnyel tudtunk menni, mert valljuk be, nem a legolcsóbb hely Róma.

mert mindent látni szerettünk volna. Ez a város olyan, mintha folyamatosan valami filmes giga díszletben sétálnál. Akármerre veszed az irányt, folyamatosan belebotlik az ember a szebbnél szebb épületekbe, kávézókba, butikokba, éttermekbe. Olyan igazi, pici macskaköves utca cikázik ide-oda a városon. Mindenki kedves, mosolygós volt velünk! Rengeteget gyalogoltunk, átlagosan napi 14-15 km-t!" - mesélte az oldalán.

Mint elárulta, az esküvő másnapján indultak, és a pihenés alatt is tartotta a diétáját, Rómában nem evett sem tésztát, sem pizzát, az édességekről is lemondott.