Palik László bejelentése mindent megváltoztat

Palik László
Vágólapra másolva!
Csütörtök este fény derül a titokra, ami jövő héttől mindent megváltoztat az Exatlonban.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön először mutatkozik be a vadonatúj Joker játék, ennek szabályait is ismerteti a műsorvezető, illetve pénteken kiderül, hogy a Bajnokok csapatának mely férfi versenyzője búcsúzik a 15 milliós álomtól. Ugyanekkor Palik László nagy bejelentést tesz.

Mint írtuk, összeomlott a Bajnokok csapata, kínos, 10-1-es vereséget szenvedtek a Kihívóktól, így tőlük mindenképp kiesik valaki, és búcsúzik a 15 milliós álomtól.

Palik László TV2

„A versenyzőink három hónapja küzdenek nap nap után minden erejüket bevetve azért, hogy közelebb kerüljenek az Exatlon Hungary fődíjához. Egytől egyig fantasztikus sportemberek, akik az idő múlásával, mondhatom, sokak példaképévé váltak. Ahogy tavaly, idén is rengeteg család nézi együtt az Exatlon versenyeit és szurkol a kedvenceinek.

éppen ezért ma este egy titokba avatom be a nézőket, amit még a versenyzőink sem tudnak. Annyit előzetesen elárulok, az adás mellett érdemes lesz nézni a műsor Facebook- és Instagram-oldalát is, hogy biztosan ne maradjon le senki semmiről. Eddig nem látott izgalmak várnak mindannyiunkra" – üzente a műsorvezető az Origo olvasóinak.