Újra munkába állhat az Egy rém rendes család színésznője

2020.06.30. 12:52

Az ABC öt félbehagyott pilotot forgatna le, ezekkel folytatná a munkát, amint lehet. 

Az ABC közölte, hogy mely projektjeit tartja életben: öt pilotot, vagyis bemutatkazó epizódot tervez majd készíteni, ha már az Egyesült Államokban is lehet biztonságosan forgatni.

Arról itt írtunk bővebben, hogy a világjárvány miatt mennyire átalakult az amerikai sorozatipar: az országos csatornák januárban, februárban még összesen hatvannál is több pilotot rendeltek, de végül csak egyet tudtak befejezni – az ABC pedig most úgy döntött, a saját projektjei közül ötnél folytatja a munkálatokat.

Katey SagalForrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

A tervezett produkciók között van a Rebel is, amelyben az Egy rém rendes család egykori Peggy Bundyja, Katey Sagal is visszatér a képernyőre. A színésznő játssza a Rebelnek, vagyis Lázadónak becézett Annie Bellót, aki jogi végzettség nélkül old meg problémás, peres ügyeket. A karaktert Erin Brockovich ihlette, akit már Julia Roberts is eljátszott 2000-ben az Erin Brockovich – Zűrös természet című filmben.

Folytatódik a munka Delroy Lindo és Topher Grace projektjeinél, a Harlem's Kitchen-nél, illetve a Home Economics-nál is, ezenkívül a Work Wife-ról, valamint a korábban Kids Matter Now címen futott Bossy-ról nem mondott le az ABC.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK