Kétnaponta váltogatja a nőket Curtis

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis nem érti, miért olyan nagy dolog, hogy lefotózták egy nővel, mivel állítása szerint kétnaponta más megy ki az ajtaján.
Vágólapra másolva!

A rapperről készült néhány felvétel a közelmúltban, melyeken a Győrben játszó Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval látható. Feleségével már viszonylag régóta szakítottak, közel egy hónapja pedig nyilvánosan is bejelentették, hogy tönkrement a házasságuk.

Forrás: Curtis/Instagram

Az üggyel kapcsolatban korábban Curtis is megszólalt, akiről most kiderült, nem egy nővel akadhatott dolga az elmúlt hónapban. A rapper ugyanis elárulta: kétnaponta más nő megy át hozzá, így akár több tucat nő is megfordulhatott nála - írja a Bors. "Rengeteget dolgozom, nyilván ez kevésbé érdekes, mint az, hogy pár napja lefotóztak valakivel. Felhajtást csináltak belőle, feleslegesen. Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón" - árulta el a rapper, aki gyermeke anyjával, Krisztivel való viszonyáról is beszélt.

"Krisztit szeretem, felnézek rá, a kisfiamat, aki egy csoda, imádom, de nem tudok mindent úgy tenni, ahogyan a feleségem szeretné. Meg kellene változnom, de az már nem én lennék" - tette hozzá.