Másodszor sem sikerült Solti Ádámék lombikprogramja

Solti Ádám Berni
Vágólapra másolva!
Öt év sikertelen próbálkozás után döntöttek úgy, hogy a lombikprogramot választják, de ahogy januárban, úgy ezúttal sem sikerült a lombik Solti Ádámnak és Solti Berninek.
Vágólapra másolva!

"Az első sikertelen lombik után kellett idő a gyászra. Nem csak nekem, Ádámnak is nehéz volt ez az időszak. Tudtuk, hogy nem adjuk fel, és újra megpróbálkozunk, de a járvány miatt várnunk kellett, amit nem is bánok, hiszen lelkileg és fizikailag is felkészülhettünk arra, ami ránk vár" - mesélte a Blikknek Solti Berni.

Forrás: Solti Ádám/Instagram

"Fontos leszögezni, hogy egyikünk sem meddő, mégsem jön össze a baba. Korábban volt egy méhen kívüli terhességem, akkor kivették az egyik petevezetékemet. Ez az eljárás biztosítja, hogy ez többé ne történhessen meg" - árulta el, és részletesen elmesélte azt is, min mentek keresztül.

A második lombikprogram sem volt sikeres. "Elmondtam Ádámnak, és láttam, neki is fáj. Fel volt készülve ő is, hiszen meséltem neki, mik a megérzéseim, mégis rosszul élte meg, hiszen ő is elveszített egy babát, ahogy én.

és biztos benne, hamarosan velünk is megtörténik a csoda. Én is ebbe kapaszkodok, tudom, hiszem, hogy nekem is megadatik az anyaság öröme, csak még egy kicsit várnunk kell."