Perceken át verte magát a falhoz a bezárt, félmeztelen valóságshow-szereplő

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Minimális inger éri a Celebcella konténerbe zárt szereplőit, azt sem tudják, nappal van vagy éjszaka. Van, aki jobban bírja, más már feladná három nap után. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, megérkezett a Celebrities in Solitary, magyarul Celebcella, ami a Sony Pictures Television (SPT) formátuma, amelyet eredetileg a Stellify Media alkotott a Channel 5 számára az Egyesült Királyságban. A VIASAT6-os produkció az első nemzetközi verziója a műsornak.

„A valódi anti-social kísérlet celebeket állít kihívás elé, hogy megmutathassák, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül. Ebben a helyzetben ismerhetik meg igazán valódi önmagukat, miközben a nézők feszült figyelemmel követhetik nyomon, hogyan is reagálnak kedvenceik egy ilyen előre megjósolhatatlan kimenetelű próbatételre" – áll a leírásban.

Berki Krisztián Viasat6

A magyar verzióból eddig három adás ment le. Van szereplő, aki folyamatosan énekel és beszél, más inkább csak csendben tesz-vesz, sopánkodik. Nincs reggeli-ebéd-vacsora, nincs semmi rendszer az életükben, természetes fényt sem látnak (sőt, semmit, csak a falakat), így azt sem tudják, reggel van-e vagy este. Fogalmuk sincs arról, mennyit aludtak, hogy húsz vagy ötven órája vannak-e benn.

Már két személyes tárgyat elvettek a szerkesztők a bezárt szereplőktől, pedig ezek jelentették nekik a kapaszkodót a kitni életükhöz. A harmadik adás szerint Berki Krisztián, a LifeTV műsorvezetője bírta a legrosszabbul, felmerült benne, hogy elhagyja a műsort, és percekig dülöngélt a szűk folyosón, felsőtestét a falnak verve.