Ütötte, terrorizálta a férfi, a színésznő távoltartási végzést kért a saját férje ellen

FILE: Actress Christina Ricci Files for Divorce from Her Husband 27th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Sponsored By IMDb And Neuro Drinks Celebrating EJAF And The 91st Academy Awards - Red Carpet GettyImageRank2
FILE JULY 02: Actress Christina Ricci has filed for divorce from her husband of seven years, James Heerdegen. She is citing irreconcilable differences. She was also granted an emergency order of protection after a domestic incident on June 25th. The couple have one son and Ricci is seeking sole legal and physical custody of the child. WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Christina Ricci and James Heerdegen attend the 27th annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party sponsored by IMDb and Neuro Drinks celebrating EJAF and the 91st Academy Awards on February 24, 2019 in West Hollywood, California. Rich Fury/Getty Images for EJAF/AFP
Vágólapra másolva!
Christina Ricci azt mondja, a férje, James Heerdegen fizikailag és érzelmileg is bántotta a kapcsolatuk alatt, most távoltartási végzést kért ellene.
Vágólapra másolva!

Az Addams Family egykori gyereksztárja, a Golden Globe-ra is jelölt Christina Ricci már tavaly júliusban beadta a válókeresetet, most pedig távoltartási végzést kért férje, a filmiparban a háttérben dolgozó James Heerdegen ellen.

A bíróság meg is ítélte neki a végzést, Heerdegen ennek értelmében jelenleg nem mehet 100 yardnál, nagyjából 91 méternél közelebb a színésznőhöz. A döntés hatéves fiukra és a család kutyájára is kiterjed, őket sem közelítheti meg a férfi.

Christina Ricci és James Heerdegen Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury

A People által megszerzett bírósági dokumentum szerint Riccit 2013 óta, már a házasságuk elején is bántalmazta a férje, volt olyan nyaralásuk is, amikor a színésznő konkrétan az életét féltette: elrejtett minden kést a vendégházukban, majd a gyerekükkel együtt magára zárta az ajtót, külön szobában aludt.

Riccit az évek során több brutális támadás is érte az elmondása szerint, ami a világjárvány miatt még rosszabbra fordult, hisz Heerdegen gyakorlatilag a nap 24 órájában terrorizálhatta, aludni is alig mert.